News – LINK and Skunk merge

LINK ja Skunk yhdistyvät

LINK Design and Development Oy ja Skunk Developments Oy tiivistävät yhteistyötä ja ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka koskee Skunk Developments Oy:n koko osakekannan myymistä LINK Design and Development Oy:lle. Kauppa astui voimaan 14.08.2017.

“Olemme tehneet LINK:in kanssa pitkään yhteistyötä ja nyt sovittu osakekauppa avaa meille mahdollisuuden tuoda IoT-, elektroniikka- ja ohjelmointiosaamistamme laajemmalle asiakaskunnalle. Skunk laajentaa LINK:n palveluportfoliota, mutta laajennamme myös Skunkin kapasiteettia ja osaamista yhdistymisen seurauksena. Asiakkaamme ja asiantuntijamme tulevat hyötymään yhdistymisetä monin tavoin.”, Skunkin toimitusjohtaja Erkki Seppäläinen toteaa.

Lisätietoja antavat:
Erkki Seppäläinen, toimitusjohtaja, Skunk Developments Oy, +358 40 768 7591, erkki.seppalainen@skunk.fi

Jaakko Anttila, toimitusjohtaja, LINK Design and Development Oy, +358 40 770 3020, jaakko.anttila@linkdesign.fi

LINK Design and Development Oy on tuote- ja palvelukehityksen strateginen kumppani, joka auttaa asiakkaita kehittämään uutta liiketoimintaa sekä kasvattamaan yrityksen arvoa ja kilpailukykyä käyttäjälähtöisellä suunnittelulla ja laaja-alaisella muotoiluosaamisella. LINK on perustettu vuonna 2009 ja yhtiön liikevaihto on 4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 45.
linkdesign.fi/